Loading

NU E CALD VARA, NU E FRIG IARNA

Ați obosit de pielea fierbinte a scaunului pe timp de vară și de scaunul rece pe timp de iarnă?
Husele CANTRA creează o atmosferă confortabilă în orice anotimp.

O perspectivă proaspătă asupra modului în care ar trebui să arate interiorul mașinii. Husele CANTRA nu numai că oferă protecție fiabilă pentru interiorul mașinii, dar reprezintă și un element de lux și confort.

CALITATE

Husele CANTRA sunt certificate conform standardului de calitate EAC. Produsul este realizat manual din materiale de înaltă calitate, cu cea mai mare atenție la detalii. Țesătura folosită nu se decolorează și nu lasă urme pe haine. Acordăm o garanție de 12 luni.

Set Cantra standard

4950 MDL
Setul Cantra Standart este soluția perfectă pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul scaunelor din mașina ta. Cu trei huse incluse pentru scaunul șoferului, scaunul pasagerului și scaunul din spate, acest set asigură o acoperire completă și uniformă. Fabricate din materiale de înaltă calitate, husele sunt durabile și rezistente, oferind protecție împotriva uzurii și murdăriei. Cu setul Cantra Standart, vei călători în stil și confort, fără să-ți faci griji pentru aspectul scaunelor tale.

Huse Cantra standard față

1950 MDL
Cantra "Standard" este modelul clasic care acoperă partea de mijloc a scaunului auto, oferind protecție și confort. Această husă este proiectată pentru a se potrivi perfect și pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea scaunului. Fabricată din materiale durabile și de înaltă calitate, husa Cantra "Standard" este o alegere excelentă pentru cei care caută un echilibru între stil și practicitate în protejarea scaunului auto.

Husă Cantra spate blană

2950 MDL
Husa Cantra pentru scaunul din spate, model Blană, este alegerea ideală pentru a conferi un aspect elegant și confortabil interiorului mașinii tale. Fabricată din materiale de înaltă calitate, husa este concepută pentru a oferi protecție și confort maxim. Designul său cu aspect de blană adaugă o notă de lux și rafinament, creând o atmosferă plăcută în interiorul mașinii. Cu această husă Cantra, vei beneficia de o experiență de călătorie confortabilă și stilată, indiferent de destinație.

Pernă Cantra

850 MDL
Pernele mici pentru automobile, create de Cantra, reprezintă o soluție confortabilă și practică pentru îmbunătățirea experienței de conducere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste perne sunt concepute pentru a oferi un suport ergonomic și o susținere optimă în timpul șederii în mașină. Designul lor compact și versatil le face potrivite pentru orice tip de vehicul. Cu Cantra, confortul și calitatea se întâlnesc într-o soluție perfectă pentru călătoriile tale pe drumuri lungi sau scurte.

Set Cantra Largi

5450 MDL
Setul Cantra Largi este conceput pentru a oferi o acoperire extinsă și confort maxim pentru scaunele din mașina ta. Acest set include trei huse pentru scaunul șoferului, scaunul pasagerului și scaunul din spate, asigurând protecție completă pentru întreaga suprafață a scaunului. Fabricate din materiale de înaltă calitate, husele Cantra sunt durabile și rezistente la uzură, oferind o protecție excelentă împotriva petelor, murdăriei și deteriorării. Designul lor elegant și modern se potrivește perfect cu orice interior auto. Cu setul Cantra Largi, vei călători în confort și stil, știind că scaunele tale sunt protejate și arată impecabil.

Huse Cantra față blană

2750 MDL
Husele Cantra față "Blană" sunt concepute pentru a oferi un plus de confort și eleganță interiorului mașinii tale. Cu un design modern și un aspect luxos, aceste huse adaugă o notă distinctivă și plăcută spațiului interior. Materialele de înaltă calitate și detaliile atent finisate garantează o protecție durabilă pentru scaunele tale. Experimentează confortul și stilul în mașina ta cu husele Cantra față "Blană

Huse față Cantra Largi

2450 MDL
Husele Cantra model "Larg" sunt concepute pentru a acoperi complet suprafața scaunului auto, oferind o protecție extinsă și un aspect elegant. Aceste huse sunt proiectate să se potrivească perfect scaunului și să ofere un nivel ridicat de confort și durabilitate. Cu un design modern și materiale de înaltă calitate, husele Cantra "Larg" sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să protejeze și să îmbunătățească aspectul interiorului mașinii lor.

Husă Cantra spate

2750 MDL
Husa Cantra pentru scaunul din spate, model Standard. Realizată cu materiale de înaltă calitate și finisată cu atenție la detalii, această husă oferă nu doar protecție, ci și un aspect atrăgător. Cu un design clasic și cusături accentuate în roșu, această husă este un element distinctiv care adaugă un plus de stil și confort mașinii tale. Experimentează combinația perfectă între funcționalitate și estetică cu husele Cantra pentru scaunul din spate, model Standard.

Set Cantra blană

5800 MDL
Setul Cantra Blană este o alegere excelentă pentru cei care caută confort și eleganță în același timp. Acest set include trei huse pentru scaunul șoferului, scaunul pasagerului și scaunul din spate, fiecare fiind confecționată cu atenție din materiale moi și plăcute la atingere, oferind o senzație de lux și rafinament în interiorul mașinii tale. Designul lor cu textură de blană adaugă un element de confort și căldură, fiind totodată rezistente la uzură și ușor de întreținut. Cu setul Cantra Blană, vei aduce un plus de eleganță și confort mașinii tale, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută și relaxantă.